Aanmelden puppycursus

Je kunt je aanmelden als geïnteresseerde in een puppycursus door onderstaand formulier volledig in te vullen en te verzenden. De aanmelding kun je doen vanaf het moment dat je pup minimaal 5 weken oud is en totdat hij/zij maximaal 15 weken oud is.
Puppycursussen worden (afwisselend) gegeven op zaterdagochtend en op maandag-, dinsdag-, donderdag- en vrijdagavond. Je kunt hieronder aangeven op welke van deze dagen je echt niet aan een puppycursus kunt deelnemen.
Aan de hand van de aanmeldingen maken we voor elke startende puppycursus een lijst van degenen die mogen inschrijven. Iedereen op de lijst wordt per e-mail of telefonisch benaderd met de vraag of hij/zij wil deelnemen aan deze cursus. Eventuele openvallende plaatsen proberen we daarna te vullen.
Degenen die mogen inschrijven krijgen vervolgens een e-mail met instructies over de inschrijving en een inschrijfcode. Zonder die inschrijfcode kun je niet inschrijven.
We proberen voor iedereen op tijd een plek in een puppycursus te vinden, maar kunnen door de grote belangstelling niet garanderen dat dit altijd lukt.
Zodra we een plek voor je hebben, nemen we contact met je op. We kunnen helaas geen indicatie geven wanneer dat is.
Je krijgt een bevestiging van je aanmelding als geïnteresseerde in een puppycursus.

Beveiligingscode Beveiligingscode