Zoeken

NK Flyball

18 september 2019  -  Wedstrijden
NK Flyball Op 13 oktober organiseren wij de afsluitende flyball wedstrijd van het seizoen. In die wedstrijd wordt bvepaald wie de Nederlands Kampioen 2019 wordt. Kom dus kijken naar een heel spannende wedstrijd.

pre-flyball

06 september 2019  -  Cursussen
Met een jonge hond starten met flyball. Maar dan zonder de hond te belasten. Het kan nu bij KC Delft. Spelenderwijs wordt de hond met niet belastende oefeningen voorbereid op de sport. En natuurlijk staat het plezier bij de hond voorop. Is je hond 9 maanden en heb je de basiscursus 1 bij ons gehaald, dan kun jij je aanmelden. Wel even lid worden van de vereniging. dat hoort erbij. Ook a...

Youthkamp 2019

02 september 2019  -  Algemeen
Youth kamp 2019 in de Raadar In de augustuseditie van Raadar, de nieuwsbrief van de Raad van Beheer een uitgebreid verslag van het jeugd zomerkamp 2019. De vele foto's illustreren hoe leuk het was. Om deze nieuwsbrief te lezen, klik je hier.  

Jubileum FCI Obedience wedstrijd

02 september 2019  -  Wedstrijden
Op 27 oktober 2019 organiseert onze FCI obedience commissie haar jaarlijkse wedstrijd. Vind je het leuk om te zien hoe perfect honden oefeningen kunnen uitvoeren, kom dan zeker kijken. Het belooft een wedstrijd op hoog niveau te worden.

Sport & Speldag

28 juli 2019  -  Algemeen
Doe mee met de Sport en Speldag op zondag 22 september. Voor een leuke en gezellige dag waarin je actief met je hond bezig kan zijn.