Zoeken

Brochure aanschaf van een hond

20 juni 2019  -  Algemeen
Denk je na over de aanschaf van een hond, lees dan de nieuwe brochure van de Raad van Beheer. Dan kom je goed beslagen ten ijs. Lees deze brochure hier.

Onderlinge agilitywedstrijd

12 juni 2019  -  Algemeen
Op 7 juli is de jaarlijkse onderlinge agilitywedstrijd van de KC Delft.   Dit jaar kunnen mensen inschrijven via de webshop in de volgenden klassen:- Debutanten- Eerste graad- Open klasse (tweede en derde graad)

Fokkerscafé

05 juni 2019  -  Algemeen
Op 10 juli 2019 organiseert de Raad van Beheer in onze kantine een gratis info-avond voor fokkers en mensen die graag eens een nestje willen fokken.  Meer info en het aanmeldformulier vind je hier. De toegang is gratis, dus we hopen op een grote opkomst.

Swim to fight cancer

04 juni 2019  -  Algemeen
Op zondag 1 september en zaterdag 7 september springt heel Delft in het diepe om geld op te halen voor Fight cancer, een stichting die fondsen werft voor KWF Kankerbestrijding. “Swim to Fight Cancer Delft” is een uniek zwemevenement, waarbij deelnemers zo veel mogelijk geld bij elkaar zwemmen voor meer onderzoek naar en preventie tegen kanker.   Swim to fight cancer Op zonda...

Rookvrij terrein

01 mei 2019  -  Algemeen
In de rondvraag van de Algemene Ledenvergadering is gevraagd of we het roken niet alleen in de kantine, maar op het hele terrein willen ontmoedigen. Het bestuur geeft graag invulling aan dit verzoek. Aan iedereen dus het vriendelijke verzoek op ons terrein niet meer te roken.