puppy

Bij de KC Delft verzorgen wij gedrag- en gehoorzaamheidscursussen, beginnend bij de puppycursus vanaf 9 weken, gevolgd door de Basiscursussen, die vooral gericht zijn op opvoeding. Bij goede resultaten in de Basiscursussen kun je doorstromen naar de Hondensporten FCI Obedience, Agility, Flyball, Dogdance, en Hoopers.

De ABC-training draait om aandacht en communicatie tussen hond en begeleider. In de Clicker-introductiecursus verdiept de baas zich verder in hoe zijn viervoeter leert, terwijl de hond allerlei handige en/of grappige oefeningen leert. Tijdens Ringtraining kun je leren hoe je je hond het beste voorbrengt in de showring.

Dit biedt KC Delft e.o. naast de hondenpsorten aan cursussen:

Alle cursussen worden gegeven op ons terrein aan de Tanthofdreef 10 te Delft. Wij trainen op zaterdag van 09:00 tot 13:00 uur en op maandag-, dinsdag-, donderdag- en vrijdagavond vanaf 19:00 uur.

Inschrijven voor deze cursussen kan via onze webshop. In de webshop worden alleen de cursussen getoond waarop direct kan worden ingeschreven. In de maand voorafgaand aan een cursusseizoen kun je gedurende een korte periode inschrijven. Informatie over de inschrijving wordt tijdig in de webshop bekend gemaakt. Niet elke cursus wordt elk cursusseizoen gegeven.