Basiscursussen

Onze Basiscursussen zijn erop gericht dat jij en je hond een stevige basis krijgen voor een mooie band met elkaar en een leven lang met en van elkaar genieten, in huis, op straat, èn natuurlijk tijdens de diverse door ons aangeboden hondensporten.

Tijdens de cursussen geven we je als baas allerlei tips en hulp bij het aanleren van oefeningen die in het “echte” leven goed van pas komen. En dat op een leuke manier waar baas en hond plezier aan kunnen beleven!

Maar… het is ook best hard werken. Het opvoeden van je hond gaat niet zomaar vanzelf. Opvoeden en trainen kost gewoon tijd en inzet. Maar die investeringen lonen beslist de moeite als je hond uiteindelijk een door iedereen gewaardeerd lid van je gezin is geworden.

Aan dat ene lesuurtje per week heeft je hond dus lang niet voldoende. Daarvoor moet je vooral thuis dagelijks veel met hem oefenen.

Dit biedt KC Delft e.o. aan Basiscursussen:

TIP: Naast het volgen van de lessen is het goed om zo veel mogelijk over honden en over je eigen ras te lezen. Dat kan via boeken en tijdschriften, maar ook via internet. De pagina Interessante artikelen op deze site bied je al een goed startpunt.

basis0

Voorwaarden

Voor deelname aan Basiscursus-0 is het lidmaatschap van onze vereniging niet verplicht.

Voor Basiscursus-1 en 2 moet je wel lid zijn om deel te kunnen nemen.