In memoriam Henny Beekveld

Geplaatst op 23-05-2020  -  Categorie: Algemeen

Vandaag ontvingen wij het trieste bericht dat een zeer trouw en geliefd lid en vrijwilliger van onze vereniging op 89 jarige leeftijd is overleden. We kennen Henny als een enthousiast, vriendelijk en betrokken lid. Henny hield op de Jan de Oudeweg de groenstrook en de plantjes bij, was onderdeel van het demo-team en heeft heel lang in de organisatie van de wandelclub gezeten. Ook heeft ze nog tot op hoge leeftijd bardiensten gedraaid. Regelmatig kwam ze nog even langs om op de maandagavond koffie te drinken, maar dan natuurlijk wel uit een kopje! Zelf heb ik de eer gehad om Henny en Bibbit nog les te geven bij de recreanten agility. Wat genoten ze daarvan!

Henny wij gaan je missen. Wij wensen Jules, kinderen, klein- en achterkleinkinderen en iedereen die haar lief had heel veel kracht en sterkte met dit grote verlies.

De plechtigheid vindt plaats in besloten kring maar de familie stelt het zeer op prijs als je een herinnering aan Henny achterlaat op:

henny-beekveld