Jubileumclubmatch

Geplaatst op 30-01-2019  -  Categorie: Algemeen

jubileumclubmatchflyer-212x300

Heeft u altijd al eens aan een show mee willen doen maar was de drempel net even te hoog?

Bent u benieuwd wat een echte keurmeester van uw hond vindt?

Heeft u een jonge hond die nog showervaring op moet doen?

Heeft u zin in een gezellige dag op het mooie terrein van de KC Delft?

Dan is het een aanrader om zondag 19 mei vrij te houden!

Want……..

Onze vereniging de KC Delft e.o. organiseert op zondag 19 mei 2019 een clubmatch. Deze clubmatch organiseren we eens per 5 jaar. Dit keer valt de clubmatch samen met ons 100 jarig jubileum, een bijzondere mijlpaal voor onze vereniging.

Wat is precies een clubmatch?

Een clubmatch is een exterieurkeuring voor rashonden met erkende stamboom. Oftewel; een keurmeester gaat uw hond op uiterlijk beoordelen. De rasstandaard is daarbij leidend. De keurmeester zal kijken naar de volgende zaken:

• het gangwerk van uw hond (loopt uw hond zoals het hoort),
  • het uiterlijk van de hond (past dat bij het ras),
  • het gedrag van de hond (is de hond te betasten)
  • hoe brengt u de hond voor (kunt u de hond netjes laten staan).

Er kan ingeschreven worden in onderstaande klassen

Klasse indeling

1 Jongste puppyklas (4-6 mnd)

2 Puppyklas (6 – 9 mnd)

3 Jeugdklas (9 – 18 mnd)

4 Tussenklas (15 – 24 mnd)

5 Openklas (vanaf 15 mnd)

6 Fokkersklas (voor honden vanaf 9 maanden waarvan de (1e) eigenaar ook de fokker is)

7 Veteranenklas (vanaf 8 jaar)

8 Koppelklas (reu en teef van hetzelfde ras en variëteit en van dezelfde eigenaar)

Junior Handling

Er is deze dag ook een junior handling. Hieraan mogen alle kinderen deelnemen. Wel moet de hond deze dag al ingeschreven zijn voor de clubmatch. Ook hierbij hebben we 2 groepen:

• Juniorhandling van 6 t/m 11 jaar
  • Juniorhandling 12 t/m 17 jaar

Deelname aan de juniorhandling is gratis. We hebben voor de deelnemende kinderen een leuke herinnering en mooie prijzen voor de winnaars.

Als keurmeesters zullen optreden de dames Pauline van der Lans, Nely Bleyi-Pors  en heer Jan de Gids. Definitieve indeling voor de rasgroepen wordt gemaakt na sluiting van de inschrijving.

Informatie kan worden gevraagd via mailadres hctambulC.[antispam].@kc-delft.nl

Inschrijven kan met het digitale inschrijfformulier. Klik hier om naar het formulier te gaan.

Na inschrijving ontvangt u het inschrijfformulier via email als bevestiging. De inschrijving is pas definitief na betaling van het inschrijfgeld. Inschrijving verplicht tot betaling.

En na een lange dag moe en voldaan weer thuis met de allerliefste en allermooiste hond die er maar is …

sleeping-dog