pre-obedience

Geplaatst op 02-08-2022  -  Categorie: Algemeen

Pre Obedience cursus informatie:

 

Begin september 2022 start er weer bij de KC Delft een pre FCI Obedience cursus op de maandagavond.

Wat is FCI-obedience?

Een hondensport ontstaan uit het vroegere gedrag en gehoorzaamheid.

Tegenwoordig heeft zich dit ontwikkeld tot een volwaardige en volwassen tak van de hondensport die zowel nationaal als internationaal op zeer hoog niveau wordt beoefend.

Bij het FCI-obedience programma ligt het accent op een hoge graad van gehoorzaamheid en perfectie.

Deze tak van hondensport wordt door ons op een leuke en vrolijke wijze aangeleerd, staartjes die draaien, oortjes die hoog staan en dus vooral plezier maken!

Het vraagt wel een investering in tijd maar daar krijgt de combinatie ook weer een hoop plezier voor terug!

Alleen voor deze sportcursus mag direct na de puppy cursus ingeschreven worden. Door vroeg te beginnen worden de oefeningen op een goede, leuke en niet belastende manier aangeleerd. Er moet naast de wekelijkse training wel meerdere malen per week thuis getraind worden om resultaat te bereiken.

Het is dus geen gehoorzaamheidscursus maar echt een sport en er wordt ook een optimale inzet verwacht van de cursisten. Het is dus niet bedoeld als opvulling omdat er in een andere cursus geen plek is!

De training is op maandagavond en de kosten zijn €65,00 voor de cursus. De cursus wordt gegeven door Mariska Brandhorst.

Wil je meedoen met de trainingen voor deze sport, stuur dan een email aan ecneideboicf.[antispam].@kc-delft.nl, er is maximaal plek voor 6 combinaties. Mochten er meer aanmeldingen zijn dan zal er geloot worden. Lidmaatschap is verplicht voor deze cursus.